Verzenden

Wij verzenden binnen 1 tot 4 werkdagen nadat de betaling binnen is, bij artikelen die op verzoek moeten worden gemaakt zullen wij contact opnemen over de verzending. Pakketten worden na ontvangst van betaling verstuurd via DHL zonder tracking en handtekening. Heeft u de voorkeur aan verzending met tracking? Dit kan worden aangeven bij de verzendmethodes tijdens het plaatsen van de bestelling. Heeft u een voorkeur aan een andere postbezorger? Neem dan even contact met ons op, we kunnen het pakketje eventueel ook met PostNL versturen. Ook is het mogelijk om de producten tijdens openingstijden of buiten openingstijden (op afspraak) af te halen in Vlissingen.

 

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Wij raden dan ook aan uw cadeautjes onder te brengen in één bestelling. Wij kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling wordt dus apart verzendkosten in rekening gebracht. Uw pakketje wordt op eigen risico verzonden, uiteraard wordt er extra zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

 

Wij zorgen ervoor dat de cadeautjes goed beschermd verzonden worden. Omdat wij heel veel gepersonaliseerde producten verkopen, kan het voorkomen dat er in drukke periodes vertraging oploopt.

Tabel met vaste tekst
Nederland Onder €20,- Boven €20,-
Brievenbuspost 0 - 30 gram € 2,60 GRATIS
31 - 80 gram € 3,60 GRATIS
81 - 330 gram € 4,75 GRATIS
Met track en trace € 4,75 GRATIS
Pakketpost € 7,25 GRATIS