CO2 laser-graveermachine

Wij verkopen allerlei gepersonaliseerde cadeautjes van hout. Deze producten ontwerpen wij helemaal zelf, hierdoor heb je gegarandeerd een persoonlijk cadeautje. 

Qua hout gebruiken wij meestal berken triplex of MDF, beide houtsoorten dragen het FSC keurmerk. Maar omdat hout een natuurproduct is, verschilt iedere plank van kleur. Daarnaast zijn er ook nerven en kleurverschillen. Hierdoor kan ieder product een uniek patroon hebben. Wel letten wij erop dat de nerven altijd dezelfde kant op wijzen. 

Wij snijden de producten uit door middel van een CO2 laser- graveermachine. (Zoals hiernaast afgebeeld). Hierdoor maken en ontwerpen wij alle producten zelf, en zit er dus geen 2e bedrijf tussen. 

Doordat wij de producten uitsnijden, zullen de producten een zwart randje krijgen. Wij schuren de randen niet, omdat wij het zwarte randje het mooiste resultaat vinden. Wil je de randen toch geschuurd hebben? Dan kan je dit natuurlijk altijd zelf doen, maar dit is niet per se nodig. 

Artikelen die vaak afgewassen worden, zoals onze snijplanken en pollepels, zullen hun donkere kleur verliezen, omdat de overige roetdeeltjes weggewassen worden. Wel blijft de gravering goed zichtbaar, hij wordt alleen wat lichter qua kleur.