Ruilen & Retourneren

Ben je toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Je hebt het recht om tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling de koopovereenkomst zonder opgaaf van redenen te ontbinden. Let wel op, er zijn uitzonderingen mogelijk op het ontbindingsrecht, zolang deze binnen de wettelijke kaders zijn toegestaan.

Presents2Give hanteert de volgende uitzonderingen:

  • Gepersonaliseerde producten, waarbij een naam of andere gegevens die door jou zijn doorgegeven op het product zijn gemaakt/gedrukt.
  • Op maat gemaakte producten, die naar jouw wensen of met jouw naam/gegevens zijn gemaakt.

Is het pakketje niet binnen 30 dagen geleverd? Dan heb je het recht om de overeenkomst te ontbinden. Ook vragen wij om de producten te controleren, en indien iets niet in orde is dit binnen 2 dagen aan ons te laten weten.

Wil je het product retourneren? Neem dan even contact met ons op via info@presents2give.nl, waarin je aangeeft dat je je bestelling wilt retourneren. Een retourzending is alleen in overleg mogelijk. De retourkosten zijn voor rekening van de klant. 

Retourneren voorkomen? Zorg dat je de beschrijving goed leest, dan weet je precies wat je koopt. Let ook goed op schrijf- en spelfouten. Heb je toch nog vragen? Neem dan even contact met ons op, zodat wij je verder kunnen helpen.

Alle voorwaarden op een rijtje:

  • – De koper krijgt het recht om na ontvangst van de bestelling binnen 14 dagen de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. Met uitzondering van gepersonaliseerde producten.
  • De kosten voor het terugzenden van de producten zijn voor rekening van de klant.
  • Een retour zending is alleen mogelijk in overleg tussen beide partijen.
  • De consument kan de overeenkomst ontbinden wanneer het geleverde niet binnen 30 dagen is geleverd.
  • De consument is verplicht de artikelen te controleren, en indien iets niet in orde is dit binnen 2 dagen van levering dit kenbaar te maken aan Presents2give.
  • Gepersonaliseerde producten kunnen niet retour. Hiermee worden producten bedoeld die bedrukt worden met naam of andere persoonlijke gegevens.