Hout producten

Wij verkopen allerlei gepersonaliseerde cadeautjes van hout. Deze producten ontwerpen wij helemaal zelf, hierdoor heb je gegarandeerd een persoonlijk cadeautje. 

 

Qua hout gebruiken wij meestal berken triplex of MDF, beide houtsoorten dragen het FSC keurmerk. Maar omdat hout een natuurproduct is, verschilt iedere plank van kleur. Daarnaast zijn er ook nerven en kleurverschillen. Hierdoor kan ieder product een uniek patroon hebben. Wel letten wij erop dat de nerven altijd dezelfde kant op wijzen. 

 

Wij snijden de producten uit door middel van een CO2 laser- graveermachine. (Zoals hiernaast afgebeeld). Hierdoor maken en ontwerpen wij alle producten zelf, en zit er dus geen 2e bedrijf tussen. 

 

Doordat wij de producten uitsnijden, zullen de producten een zwart randje krijgen. Wij schuren de randen niet, omdat wij het zwarte randje het mooiste resultaat vinden. Wil je de randen toch geschuurd hebben? Dan kan je dit natuurlijk altijd zelf doen, maar dit is niet per se nodig. 

LET OP! Pak de producten niet te vaak bij de randjes vast. Deze kunnen namelijk nog wat afgeven, waardoor je vlekken op de voorkant kan maken. Deze zijn uiteraard weg te vegen met een licht vochtig doekje, mochten ze toch ontstaan.

Artikelen die vaak afgewassen worden, zoals onze snijplanken en pollepels. Zullen vrij snel hun donkere kleur verliezen, omdat de overige roetdeeltjes weggewassen worden. Wel blijft de gravering goed zichtbaar, hij wordt alleen wat lichter qua kleur.

Vinyl-stickers

Wij gebruiken vinyl-stickers om tekst/namen op producten te plakken. Wij snijden deze stickers uit met behulp van een silhouette cameo 3. Vinyl-stickers zijn stickers die je bijna overal op kan plakken., zolang de ondergrond vlak is. Denk hierbij aan de sleutelhanger en naamblokken. We hebben tot wel 34 verschillende kleuren vinyl. Hieronder zijn alle verschillende kleuren naast elkaar zichtbaar. Ook staat er bij ieder product waar de vinylstickers gebruiken welke kleuren beschikbaar zijn. 

 

Losse stickers:

Ook is het mogelijk om lossen vinylstickers te bestellen. Deze staan nog niet op onze website, maar hier zijn we druk mee bezig! Mocht je al interesse hebben? Neem dan even contact met ons op!

Deze stickers zijn eenmalig te gebruiken. Ze hebben een plak laag aan de achterkant, hierdoor kunnen ze strak op een glad oppervlak geplakt worden. Hoe ruwer het oppervlak, hoe lastiger het is om de stickers te plakken. 

 

De losse vinylstickers worden door ons geleverd op stuk gladde folie met plakplastic eroverheen. Hierdoor je de sticker zo van de folie aftrekken via de plakfolie en kan de sticker geplakt worden. Als de vinylsticker geplakt is, kan je de plakplastic eraf trekken.

Flex-stickers

Wij gebruiken flex-stickers om tekst/namen op textiel te drukken. Wij snijden deze stickers uit met behulp van een silhouette cameo 3. Hieronder staan alle verschillende kleuren die we hebben in flex.