• GRATIS verzending vanaf € 75,-
  • Verzending binnen 1 - 4 werkdagen
  • Gepersonaliseerde cadeautjes

Valentijsdag voor hem!

Gepubliceerd op 18 januari 2023 om 10:59

14 februari is weer de dag om je geliefde te verrassen, het is weer “VALENTIJNSDAG”.

Elke keer vragen wij ons af wat voor origineel cadeautje kan ik geven.

 

Maar om te beginnen waar komt Valentijsdag vandaan?

Valentijnsdag is de feestdag van de heilige Valentinus. De datum van deze dag is 14 februari. Valentinus is de schutspatroon van verliefden en verloofden. Hij stierf als martelaar in het jaar 306. Valentijnsdag is ontstaan in de Verenigde Staten en is ongeveer in de jaren 50 van de twintigste eeuw overgewaaid naar Nederland.

 

Valentijnsdag voor Hem!

Heb je een klein budget is het al erg leuk om een kaart voor je geliefde te maken, Ben je niet zo creatief kun je bij Presents2give voor een klein prijsje erg leuke houten kaarten bestellen. We hebben standaard ontwerpen in ons assortiment maar het is ook mogelijk om je eigen tekst door te sturen die dan op de kaart wordt verwerkt.

 

Heb je wat meer te besteden kan je de originele kaart uitbreiden met bijvoorbeeld een persoonlijke handdoek, onderzetters met eigen liefdes teksten of een borrelplank die je aanvult met allemaal lekkere dingen.

 

Wist je dat:

  • Bijna 75% van de mannen vinden bloemen het ideale Valentijnscadeau.

  • In Japan vieren ze Valentijnsdag in twee delen. Op 14 februari geven de vrouwen cadeaus aan hun geliefde, vrienden en mannelijke collega’s. Een maand later, op 14 maart, geven mannen cadeaus aan hun geliefde of vriendin. Die dag wordt ook wel 'Witte Dag' genoemd.

  • Mannen de voorkeur geven aan het online kopen van een valentijnscadeau.

 

 

Benieuwd naar de volgende blog? Valentijsdag voor Haar!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.